Bokningsmeny

Valt erbjudande: Julpaket, 2 dygn

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Julpaket, 2 dygn

 

Vi bjuder in till ett unikt paket för julens gäster. Julfirandet på Hotel Skansen kommer vara något alldeles extra. Njut av två dygn mellan 23–25 december med gnistrande julstämning, ljuvliga smaker i Sand och stillhet på spa. För att lugn och julero ska råda, öppnar vi endast upp ett begränsat antal rum dessa dagar.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, tvårätters middag på Sand 23/12, afternoon tea 24/12, fyrarätters middag på Sand 24/12, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus samt rooftop med bar, pool och lounge samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

Dessa dagar har vi en 18-års ålders gräns.

 

 

Boka bord i god tid: För att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt, är det viktigt att boka bord i god tid före ankomst – och allra senast tre dagar innan. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har vi inte fått din bokning tre dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Boka bord online 

 

 

Boka behandlingar: Spabehandlingar behöver bokas i god tid, eftersom det snabbt blir fullbokat. Välkommen att boka på telefon 0431-55 82 00 eller till spa@hotelskansen.se

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka.

 

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  2-rätters meny, 23 december
  Afternoon Tea, 24 december
  4-rätters julmeny
  Frukost – Julpaket
  Entré till gym
  Spa, kallbadhus, rooftop med pool, bar och lounge
  Utcheckning 12.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Julpaket, 2 dygn. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod