Bokningsmeny

Valt erbjudande: Sommarpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Sommarpaket

 

Var med när sommarmetropolen Båstad sjuder av liv och rörelse. På Hotel Skansen bor du på första parkett, mitt emellan den finkorniga Skansenstranden och Båstads livfulla hamn. Nära till restauranger, nattklubbar, butiker och evenemang.

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, trerätters middag på valfri restaurang*, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop med bar, pool och lounge (16 år) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

*) Välj mellan Hotel Skansens restaurang Sand alternativt Vår grannrestaurang Papas
Ange önskad restaurang i meddelanderutan i onlinebokningen, så hjälper vi dig med din bordsbokning. På Sand är du alltid garanterad en plats. På övriga restauranger i mån av plats och öppethållande.

 

 

 

Boka bord i god tid: För att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt, är det viktigt att boka bord i god tid före ankomst – och allra senast tre dagar innan. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har vi inte fått din bokning tre dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Boka bord online (välj SPA Middag). För att boka bord i våra övriga restauranger, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller spa@hotelskansen.se.

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka.

 

Sommar i Båstad innebär många gäster, både i omgivningarna och på hotellet. Vi vill därför informera om att det är mycket liv och rörelse i och omkring anläggningen, och närliggande nattklubbar och event kan verka störande dagtid och nattetid, hög musik kan komma att störa, oavsett var man bor.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Trerätters middag
  Frukostbuffé
  Spa, Kallbadhus och Rooftop
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Sommarpaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod