STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

HOTELLET STÄNGT FÖR RENOVERING 26/11–5/1

Under denna period kan vi rekommendera våra systerhotell Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Sommarpaket – Sand

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Sommarpaket – Sand

 

Välkommen till Hotel Skansen på sommaren när Båstad sjuder av liv och rörelse. Hos oss bor du på första parkett, mitt emellan strand och hamn. Nära restauranger, barer, butiker och aktiviteter. Du har tillgång till spa, kallbadhus, rooftop med bar och lounge . På kvällen får du njuta av en trerätters meny i en av våra restauranger. En härlig frukostbuffé serveras med utsikt över hav och strand.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, trerätters middag på Sand, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop* med bar, pool och lounge (16 år) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

*) Den 21 juli öppnar rooftop kl 18.00 pga ommöblering efter Nordea Open.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny i Sand. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda och kan förbokas genom att klicka här. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Läs mer här.

 

 

Under sommarmånaderna är det mycket liv och rörelse i omgivningarna och på hotellet. Närliggande nattklubbar och event har vissa dagar och kvällar hög musik. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, rooftop och i restaurangen.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  3-rätters meny i Sand
  Frukostbuffé
  Spa, Kallbadhus och Rooftop
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Sommarpaket – Sand. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod