Bokningsmeny

Valt erbjudande: Nyårspaket, 2 dygn

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Nyårspaket, 2 dygn

 

Fira in ett sprakande gott nytt år på första parkett mot havet. I vårt nyårspaket får du stanna två härliga dagar, med allt som ingår ett festligt slut och en lyckad början på det nya året. Från det att du checkar in kan du njuta av sprakande atmosfär, Sands goda mat och avkoppling på spa. Gott nytt år!

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, tvårätters meny i Sand 30/12, afternoon tea 31/12, fördrink 31/12, nyårsmeny med 7 serveringar, övernattning med frukostbuffé 31/12 och brunch 1/1, entré till spa och kallbadhus samt rooftop med bar, pool och lounge samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 12.00.

 

På nyårsafton har vi 18-årsgräns i restaurang Sand.

 

 

Boka bord i god tid: För att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt, är det viktigt att boka bord i god tid före ankomst – och allra senast tre dagar innan. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har vi inte fått din bokning tre dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Boka bord online 

 

 

Boka behandlingar: Även spabehandlingar behöver bokas i god tid, eftersom det snabbt blir fullbokat. Välkommen att boka på telefon 0431-55 82 00 eller till spa@hotelskansen.se

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka. 

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  2-rätters meny, 30 december
  Afternoon Tea
  Fördrink
  Nyårsmeny, 7 serveringar
  Frukostbuffé
  Brunch
  Spa, kallbadhus, rooftop med pool, bar och lounge
  Entré till gym
  Utcheckning 12.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Nyårspaket, 2 dygn. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod