Bokningsmeny

Valt erbjudande: Rooftop Deluxe

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Rooftop Deluxe

 

I vårt allra lyxigaste spapaket får du mer av det bästa. Tidig tillgång till vårt nya rooftop spa. Champagne, en trerätters meny och viner av allra högsta kvalitet. En god natts sömn i våra finaste rum och frukost med utsikt över havet. Samt en gåva från spa med exklusiva hudvårdsprodukter (travelkit).

 

 

I er vistelse ingår tillgång till spa och kallbadhus (13 år) och rooftop med bar, pool och lounge (16 år) från 13.00, incheckning 15.00, ett glas champagne Pol Roger innan middagen, trerätters middag på Sand, exklusivt vinpaket till terätters meny, övernattning med frukostbuffé, travelkit med kropps- och ansiktsprodukter samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 12.00.

 

 

Boka bord i god tid: För att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt, är det viktigt att boka bord i god tid före ankomst – och allra senast tre dagar innan. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har vi inte fått din bokning tre dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Boka bord online (välj SPA Middag). 

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller spa@hotelskansen.se.

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka.

 

 

Sommar i Båstad innebär många gäster, både i omgivningarna och på hotellet. Vi vill därför informera om att det är mycket liv och rörelse i och omkring anläggningen, och närliggande nattklubbar och event kan verka störande dagtid och nattetid, hög musik kan komma att störa, oavsett var man bor.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Ett glas champagne Pol Roger innan middagen
  Trerätters middag
  Exklusivt vinpaket till trerätters meny
  Frukostbuffé
  Travelkit med kropps- och ansiktsprodukter
  Spa, kallbadhus och rooftop fr. 13.00
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 12.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Rooftop Deluxe. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod