STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på bokning@hotelskansen.se eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny

Valt erbjudande: Skansens Longstay

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skansens Longstay

 

Njut av en härlig sommarvecka i Båstad, på första parkett mitt emellan strand och hamn. Passa på och upptäck Båstads alla fina restauranger, sevärdheter och charmiga smultronställen. Hos oss bor du mitt i byn med strosavstånd till restauranger, butiker och aktiviteter. Tillgång till spa och kallbadhus ingår och efter en god natts sömn väntar frukostbuffé med utsikt mot havet.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, övernattning och frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop med bar, pool och lounge (16 år) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 10.00.

 

 

Boka bord i god tid: Hotellets egen restaurang Sand bjuder på storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Sand är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Miljön och mixen av människor som möts skapar en alldeles speciell atmosfär. Önskar ni boka bord rekommenderar vi er att göra det i god tid före ankomst. Vänligen boka ditt bord online (välj middag)

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller spa@hotelskansen.se.

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka.

 

 

Sommar i Båstad innebär många gäster, både i omgivningarna och på hotellet. Vi vill därför informera om att det är mycket liv och rörelse i och omkring anläggningen, och närliggande nattklubbar och event kan verka störande dagtid och nattetid, hög musik kan komma att störa, oavsett var man bor.

 

Längd på paketet: Från 7 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Frukostbuffé
  Spa, Kallbadhus och Rooftop
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 10.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skansens Longstay . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod