STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skansens Longstay – från 7 nätter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skansens Longstay – från 7 nätter

 

Njut av en härlig vecka i Båstad – på bästa läge, mittemellan strand och hamn. Här bor du mitt i byn, med strosavstånd till restauranger, barer, boutiquer, padel, tennis och salta bad. På hotellet kan du njuta av en livlig atmosfär, spa, kallbad, rooftop med bar och lounge.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, övernattning och frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop* med bar, pool och lounge (16 år) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 10.00.

 

*) Den 21 juli öppnar rooftop kl 18.00 pga ommöblering efter Nordea Open.

 

 

Boka bord i god tid: Hotellets egen restaurang Sand bjuder på storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Sand är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Miljön och mixen av människor som möts skapar en alldeles speciell atmosfär. Önskar ni boka bord rekommenderar vi er att göra det i god tid före ankomst. Vänligen boka ditt bord online (välj middag)

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

 

Ladda och Parkera: Under sommaren (juni–augusti) kan du förboka parkering på Prästliden ovanför kyrkan, i hamnen eller en laddplats vid hotellet. Resten av året (september–maj) är det fri parkering i Båstad och på vissa av hotellets parkeringsplatser utomhus. Du kan förboka om du vill vara garanterad en plats i hamnen eller en laddplats. Garageplats kan hyras i mån av plats mot en avgift. Läs mer här.

 

 

Under sommarmånaderna är det mycket liv och rörelse i omgivningarna och på hotellet. Närliggande nattklubbar och event har vissa dagar och kvällar hög musik. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, rooftop och i restaurangen.

 

Foto: Louise Nordström Pettersson, Mette Ottosson m.fl.

 

Längd på paketet: Från 7 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Frukostbuffé
  Spa, kallbadhus och rooftop med bar, pool, lounge
  Entré till gym
  Utcheckning 10.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skansens Longstay – från 7 nätter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod