STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

HOTELLET STÄNGT FÖR RENOVERING 26/11–5/1

Under denna period kan vi rekommendera våra systerhotell Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skansens Spaklassiker – Mamas

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skansens Spaklassiker – Mamas

 

Vårt klassiska spapaket, fast med middag hos vår italienska granne Mamas. I en genuint varm och välkomnande atmosfär serveras du en fyrarätters smakresa i det klassiska italienska köket. Njut av en avkopplande vistelse vid havet, god mat och spa med rooftop och kallbadhus. Allt i härlig miljö med fantastiska omgivningar.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, fyrarätters middag på Mamas, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop med bar, pool och lounge (16 år) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Lördagar 1/10–31/3 ingår Afternoon Tea (serveras i vinterträdgården 15.00–17.00). Utcheckning 11.00.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en fyrarätters meny på Mamas. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka. Läs mer här.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  4-rätters meny Mamas Italian
  Frukostbuffé
  Spa, Kallbadhus och Rooftop
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skansens Spaklassiker – Mamas . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod