STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Summer On-paket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Summer On-paket

 

Missa inte Sveriges snyggaste och skönaste musikfestival: Summer On. Festivalen hålls på stranden utanför Hotel Skansen och bjuder på en spännande blandning av musikstilar och artister. Boka vårt festivalpaket så är det mesta inkluderat!

 


I er vistelse ingår incheckning 15.00, premiumbiljett* till den 14 och 15 juni 2024, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus samt rooftop med bar, pool och lounge samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00. 

 

 

*Premiumpass inkluderar förutom entrén den 14 och 15 juni 2024 även tillgång till premium område, egen bar och egna toaletter. Observera att Premiumpass har en åldersgräns på 20 år.

 

Biljetterna hämtas ut i hotellreceptionen i samband med incheckningen.

 

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

 

Ladda och Parkera: Under sommaren (juni–augusti) kan du förboka parkering på Prästliden ovanför kyrkan, i hamnen eller en laddplats vid hotellet. Resten av året (september–maj) är det fri parkering i Båstad och på vissa av hotellets parkeringsplatser utomhus. Du kan förboka om du vill vara garanterad en plats i hamnen eller en laddplats. Garageplats kan hyras i mån av plats mot en avgift. Se parkeringskarta och förboka parkering här.

 

 

Under sommarmånaderna är det mycket liv och rörelse i omgivningarna och på hotellet. Närliggande nattklubbar och event har vissa dagar och kvällar hög musik. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, rooftop och i restaurangen.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Paketet är öppet för försäljning: 2023-09-21 - 2024-06-17
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Summer On Premiumpass
  Frukostbuffé
  Spa, Kallbadhus och Rooftop
  Gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Summer On-paket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod