Bokningsmeny

Valt erbjudande: Summer On-paket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Summer On-paket

 

Missa inte Sveriges snyggaste och skönaste musikfestival: Summer On. Festivalen hålls på stranden utanför Hotel Skansen och bjuder på en spännande blandning av musikstilar och artister. Boka vårt festivalpaket så är det mesta inkluderat!

 


I er vistelse ingår incheckning 15.00, premiumbiljett* till den 17 och 18 juni 2022, övernattning med frukostbuffé, entré till nedre spa och kallbadhus (rooftop ingår ej) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00. 

 

 

*Premiumpass inkluderar förutom entrén den 17 och 18 juni 2022 även tillgång till VIP-läktare, egen bar och egna toaletter. Observera att Premiumpass har en åldersgräns på 20 år.

 

Biljetterna hämtas ut i hotellreceptionen i samband med incheckningen.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka.

 

 

Sommar i Båstad innebär många gäster, både i omgivningarna och på hotellet. Vi vill därför informera om att det är mycket liv och rörelse i och omkring anläggningen, och närliggande nattklubbar och event kan verka störande dagtid och nattetid, hög musik kan komma att störa, oavsett var man bor.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Summer On Premiumpass
  Frukostbuffé
  SPA och Kallbadhus, Rooftop ingår ej
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Summer On-paket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod