STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på bokning@hotelskansen.se eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny

Valt erbjudande: Summer On-paket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Summer On-paket

 

Missa inte Sveriges snyggaste och skönaste musikfestival: Summer On. Festivalen hålls på stranden utanför Hotel Skansen och bjuder på en spännande blandning av musikstilar och artister. Boka vårt festivalpaket så är det mesta inkluderat!

 


I er vistelse ingår incheckning 15.00, premiumbiljett* till den 16 och 17 juni 2023, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus samt rooftop med bar, pool och lounge samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00. 

 

 

*Premiumpass inkluderar förutom entrén den 16 och 17 juni 2023 även tillgång till premium område, egen bar och egna toaletter. Observera att Premiumpass har en åldersgräns på 20 år.

 

Biljetterna hämtas ut i hotellreceptionen i samband med incheckningen.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka. Läs mer här.

 

 

Under sommarmånaderna är det mycket liv och rörelse i omgivningarna och på hotellet. Närliggande nattklubbar och event har vissa dagar och kvällar hög musik. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, rooftop och i restaurangen.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Summer On Premiumpass
  Frukostbuffé
  Spa, Kallbadhus och Rooftop
  Gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Summer On-paket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod
;