STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Kallbadpaketet

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Kallbadpaketet

 

Anta utmaningen! Vinterbada i Båstad. Här har du Kallbadhuset rakt nedanför hotellet, 60 meter ut i havet. Här njuter du av heta bastubad varvat med iskalla dopp. (Ju kallare desto bättre, säger de som vet.) Så ett tips är att starta morgonen med ett dopp. Efter badet bjuder vi på värmande äppelmust.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 16.30, vinterbad-kit: en påse med mössa och en liten guide till hur du kallbadar som ett proffs, rooftop Bento Box – vi fyller den med säsongens grönsaker och sallad i olika former med japanska smakinfluenser som toppas med ditt val av protein, en dessert i rooftop-baren, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop med bar, pool och lounge (16 år), värmande äppelmust efter ditt kallbad samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 10.00.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

 

Ladda och Parkera: Under sommaren (juni–augusti) kan du förboka parkering på Prästliden ovanför kyrkan, i hamnen eller en laddplats vid hotellet. Resten av året (september–maj) är det fri parkering i Båstad och på vissa av hotellets parkeringsplatser utomhus. Du kan förboka om du vill vara garanterad en plats i hamnen eller en laddplats. Garageplats kan hyras i mån av plats mot en avgift. Läs mer här.

 

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.30
  Frukostbuffé
  Spa, Kallbadhus och Rooftop
  Tillgång till Gym
  Bento Box med dessert
  Mössa
  Utcheckning 10.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Kallbadpaketet. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod