STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

HOTELLET STÄNGT FÖR RENOVERING 26/11–5/1

Under denna period kan vi rekommendera våra systerhotell Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Logi, frukost och spa

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Logi, frukost och spa

 

Bo bekvämt, sov gott och njut av spa, rooftop och kallbadhus under ditt besök i Båstad. Välj gärna till middag på Restaurang Sand, så har du ett bord som väntar på dig på kvällen.

 

I er vistelse ingår incheckning 16.00, övernattning med frukostbuffé, entré till spa* och kallbadhus* (13 år) samt rooftop* med bar, pool och lounge (16 år) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 11.00.

 

*) Entré till spa, kallbadhus och rooftop ingår inte på avresedagen men kan köpas till i steg 2.

 

  

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Parkering går ej att förboka. Läs mer här.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.00
  Spa med rooftop och kallbadhus på ankomstdagen
  Gym dag 1 och dag 2
  Frukostbuffé
  Utcheckning 10.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Logi, frukost och spa. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod