STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på b[email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny

Valt erbjudande: Rooftop Deluxe

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Rooftop Deluxe

 

I vårt allra lyxigaste spapaket får du mer av det bästa. Tidig tillgång till vårt nya rooftop spa. Champagne, en trerätters meny och viner av allra högsta kvalitet. En god natts sömn i våra finaste rum och frukost med utsikt över havet. Samt en gåva från spa med exklusiva hudvårdsprodukter (travelkit).

 

 

I er vistelse ingår tillgång till spa och kallbadhus (13 år) och rooftop med bar, pool och lounge (16 år) från 13.00, incheckning 15.00, ett glas champagne Pol Roger innan middagen, trerätters middag i Sand, exklusivt vinpaket till terätters meny, övernattning med frukostbuffé, travelkit med kropps- och ansiktsprodukter samt tillgång till gym inom- och utomhus. Lördagar 1/10–31/3 ingår Afternoon Tea (serveras i vinterträdgården 15.00–17.00). Utcheckning 12.00.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny i Sand. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Parkering: Från den 1 september–1 juni är det fri parkering i Båstad och på hotellets p-platser utomhus. Sommartid är parkeringsplatserna avgiftsbelagda och kan förbokas genom att klicka här. Några av platserna har laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras för 220 SEK/natt. Läs mer här.

 

 

Under sommarmånaderna är det mycket liv och rörelse i omgivningarna och på hotellet. Närliggande nattklubbar och event har vissa dagar och kvällar hög musik. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, rooftop och i restaurangen.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Ett glas champagne Pol Roger innan middagen
  3-rätters meny
  Exklusivt vinpaket till trerätters meny
  Frukostbuffé
  Travelkit med kropps- och ansiktsprodukter
  Spa, kallbadhus och rooftop fr. 13.00
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 12.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Rooftop Deluxe. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod