STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skansens Golfpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skansens Golfpaket

 

Efter en utmanande runda på en av Sveriges bästa golfbanor väntar belöningen nere vid hamnen. Hos oss bor du på första parkett mot havet. Njut av den livfulla atmosfären och en trerätters middag. En skön natts sömn och en lyxig frukostbuffé på det, så är du redo för en ny dag i golfparadiset.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, en greenfee på Båstad GK, Bjäre GK, Torekov GK alt. Åkagårdens GK, trerätters middag på valfri restaurang**, övernattning med frukostbuffé samt tillgång till gym inom- och utomhus. Måndag–torsdag ingår även entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop* med bar, pool och lounge (16 år). Lördagar och söndagar 1/10–31/3 ingår Afternoon Snacks (serveras i vinterträdgården 15.00–17.00). Utcheckning 10.00.

 

*) Den 21 juli öppnar rooftop kl 18.00 pga ommöblering efter Nordea Open.

 

 

Boka Golf: För att boka golfen ber vi er kontakta oss så snart som möjligt efter att rumsbokningen är gjord. För bokning av starttider behöver vi veta vilken bana, tid och dag ni vill gå ut samt alla gästers golf-id. Ange era önskemål i meddelanderutan i onlinebokningen.

 

 

*) Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny i Sand alternativt vår grannrestaurang Papas. Välj önskad tid på Sand i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid på Sand i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen. För att ändra din bordsbokning till restaurang Papas, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

 

Ladda och Parkera: Under sommaren (juni–augusti) kan du förboka parkering på Prästliden ovanför kyrkan, i hamnen eller en laddplats vid hotellet. Resten av året (september–maj) är det fri parkering i Båstad och på vissa av hotellets parkeringsplatser utomhus. Du kan förboka om du vill vara garanterad en plats i hamnen eller en laddplats. Garageplats kan hyras i mån av plats mot en avgift. Läs mer här.

 

 

Under sommarmånaderna är det mycket liv och rörelse i omgivningarna och på hotellet. Närliggande nattklubbar och event har vissa dagar och kvällar hög musik. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, rooftop och i restaurangen.

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Greenfee
  3-rätters meny
  Frukostbuffé
  Spa, kallbadhus och rooftop mån–tors
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 10.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skansens Golfpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod