STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skansens Spaklassiker +

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skansens Spaklassiker +

 

När ett dygn inte räcker. Stanna lite längre och njut av spa, rooftop och kallbadhus. Frukostar med havsutsikt och middagar med Bjäreråvaror. Livfull atmosfär och ett rum vid havet. Med gott om tid att landa och upptäcka Båstad och Bjärehalvön.

 

Paketet är tillgängligt året runt förutom jul- och nyårsafton samt under sommaren (17 juni–11 augusti 2024), då vi erbjuder vårt Sommarpaket

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, trerätters meny på valfri restaurang* respektive kväll, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop med bar, pool och lounge (16 år) samt tillgång till gym inom- och utomhus. Afternoon Snacks ingår lördagar och söndagar t.o.m. 31/3 samt 1/10–30/12. Serveras 15.00–17.00 i vinterträdgården. Utcheckning 12.00. 

 

 

*) Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny i Sand alternativt vår grannrestaurang Papas. Välj önskad tid i Sand i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen. För att ändra din bordsbokning till restaurang Papas, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

Ladda och Parkera: Under sommaren (juni–augusti) kan du förboka parkering på Prästliden ovanför kyrkan, i hamnen eller en laddplats vid hotellet. Resten av året (september–maj) är det fri parkering i Båstad och på vissa av hotellets parkeringsplatser utomhus. Du kan förboka om du vill vara garanterad en plats i hamnen eller en laddplats. Garageplats kan hyras i mån av plats mot en avgift. Läs mer här.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  3-rätters meny i Sand
  Frukostbuffé
  Spa, kallbadhus, rooftop (pool, bar och lounge)
  Gym
  Utcheckning 12.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skansens Spaklassiker +. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod