STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 11 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Ta det piano

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Ta det piano

 

Haft en hektisk dag? Ta det lugnt, du hinner. Med det här paketet checkar du in först 18.00 och äter middag i Sand 21.15. Efter en skön natts sömn, kan du ta det piano även nästa dag och njuta på spa ända till 14.00.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 18.00, tvårätters middag (förrätt och varmrätt) i Sand 21.15, övernattning med frukostbuffé, entré till spa och kallbadhus (13 år) samt rooftop med bar, pool och lounge (16 år) från 18.00 på ankomstdagen samt tillgång till gym inom- och utomhus. Utcheckning 12.00, tillgång till spa till 14.00.

 

 

Boka behandlingar: Unna dig höjden av välbefinnande. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder. Välkommen att boka på 0431-55 82 00 eller [email protected].

 

 

Åldersgräns på spa: Klöverformade poolen på nedre plan är tillåten för barn upp till 12 år alla dagar 07.00–11.00 samt 19.00–21.00. Barn över 13 år i vuxet sällskap. Kallbadhuset välkomnar barn på onsdagar, hela dagen, i vuxet sällskap. På översta våningen välkomnar rooftop spa ungdomar från 16 år i vuxet sällskap.

 


Ta med egna tofflor:
För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

 

Ladda och Parkera: Under sommaren (juni–augusti) kan du förboka parkering på Prästliden ovanför kyrkan, i hamnen eller en laddplats vid hotellet. Resten av året (september–maj) är det fri parkering i Båstad och på vissa av hotellets parkeringsplatser utomhus. Du kan förboka om du vill vara garanterad en plats i hamnen eller en laddplats. Garageplats kan hyras i mån av plats mot en avgift. Se parkeringskarta och förboka parkering här.

 

 

Under sommarmånaderna är det mycket liv och rörelse i omgivningarna och på hotellet. Närliggande nattklubbar och event har vissa dagar och kvällar hög musik. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, rooftop och i restaurangen.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 18.00
  2-rätters meny 21.15
  Frukostbuffé
  Spa, rooftop och kallbadhus fr. 18.00
  Tillgång till Gym
  Utcheckning 12.00 från rum, 14.00 från spa

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Ta det piano. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod